admin Niciun comentariu

 

Asig Center, deSigur, deSpre ce decizie sa iei!

Mă sună pe la 6 seara. Plecase cu familia la cumpărături. ARDEEE! Vecinii adunați grămadă, pompierii. De regulă, copiii preferau să rămână acasă cu ei; acum, prin nu știu ce minune, au luat decizia să meargă toți. Măcar familia îi era întreagă și în siguranță.
A început corvoada.

Din fericire, arsese doar bucătăria. Geamurile erau închise, a fost mocnit. Până la placa de beton, în 30 minute. Plasma arăta ca o lumânare topită. Desigur, toată casa era gri și afumată. Iar vremea de afară, o plăcere: noiembrie, te durea pielea doar când te gândeai la curățenie generală. Copiii au fost izgoniți la bunici. Alături de meșteri, au început să arunce resturile muncii lor din ultimii ani.

Am mobilizat firma de asigurări!

În prima săptămână, au virat deja un avans de 10.000 lei. Să fie pentru a demara lucrări în toate direcțiile, vedem totalul la final.

Ce se putea curăța a plecat la firma de specific. Firma de construcții a venit la muncă. Firma de mobilă a comandat materialele. Parcă intrau câteva raze de soare prin fumul și praful gros al tristeții.

Undeva în decembrie, înainte de Sărbători, era mai totul gata. Și nou. Bonus, reușiseră să înlocuiască și mobila de la etaj. Oricât au curățat-o, nu a mai ieșit fumul din ea. Copiii erau acasă, iar seara aceea groaznică începea să se scufunde în uitare.

Costurile lor, pe lângă ce le dăduse firma de asigurări, s-au ridicat la aproximativ 1.000 lei. Au scăpat ieftin, foarte ieftin.

Te gândești că era o casă veche? Nu, fusese terminată prin 2012. Instalații noi, bine lucrate, cu dotări recente. Un filtru de cafea, un scurtcircuit, o flacără care s-a ridicat tiptil de pe plastic pe raftul de mobilă de deasupra. Nimic greșit din partea Asiguratului. Ție nu ți se poate întâmpla? Ba da. Oricând, orice ai face.

 


Prima decizie este să închei o poliță facultativă!

 

 

 

 

 

 

Cea obligatorie nu te ajută mai niciodată la nimic.

A doua decizie este să închei  una bună.

A treia decizie – să ai un consultant care să fie alături de tine în toate situațiile, de la configurarea asigurării conform cu dorințele tale până la momentul care ARDEEEE! Vom argumenta, în articole separate, în detaliu de ce să iei toate cele 3 decizii.

 

Dacă ai luat deja decizia, suntem aici să te ajutăm la orice pas! Nu avem doar polițe încheiate, ci și daune duse la bun sfârșit.

Pe curând!

P.S. Povestea de mai sus este dureros de reală. Noi ne ocupăm de happy-end.