Facebook

0232 21 07 05

Ce facem noi?

Evaluăm

Dacă eşti la început în domeniul asigurărilor, analizăm atent riscurile care te înconjoară şi stabilim modalitatea prin care poţi fi protejat de efectele producerii lor prin asigurări. Dacă ai deja asigurări, evaluăm calitatea acestora. (Dacă vrei un audit de specialitate, click aici.)

Asigurăm

Fiind clare nevoile tale, muncim pentru a găsi poliţa care le satisface cel mai bine. Analizăm condiţii, emitem oferte, negociem preţuri, filtrăm întreaga piaţă de asigurări, totul pentru ca rezultatul final să fie cel mai bun contract de asigurare pe care l-ai putea obţine. (Dacă vrei o asigurare, click aici.)

Menţinem

Înainte ca orice asigurare să fie scadentă sau să expire, te sunăm şi ne încredinţăm că rămâi asigurat în cele mai bune condiţii. Putem prelua portofoliul deja existent şi promitem să îl îmbunătăţim şi să îl administrăm cu grijă. (Dacă vrei o administrare de portofoliu, click aici.)

Despăgubim

Firmele de asigurare, nu noi. Dar urmărim procesul plătirii daunelor atât de atent, ca şi cum am despăgubi chiar noi. (Dacă ai o daună şi vrei să ne ocupăm noi de tot greul ei, click aici.)

Consiliem

Oferim consultanţă de specialitate. Ne punem experienţa la dispoziţia ta. Îţi ascultăm problema şi facem din rezolvarea ei un scop. (Dacă ai nevoie de consultanţă, click aici.)

Relaţionăm

În cele din urmă, despre asta este vorba. Clienţii care ne-au testat au lăsat în seama noastră asigurările. Au ales să fie reprezentaţi de noi, pentru că au încredere.

Top