admin Niciun comentariu

Asig Center Broker de Asigurare – deSigur, deSpre Oameni

 

Ionut P. a suferit un accident in Romania, in data de 02.01.2017. El locuieste in Austria, masina sa este inmatriculata acolo. Prin urmare, a completat constatarea amiabila si a plecat din tara. Cel care a provocat accidentul, vinovatul, are polita RCA la Euroins Asigurari. Ionut a deschis dosarul de dauna in Viena, la un corespondent Euroins. Din ianuarie si pana in aprilie, corespondentul Euroins – Van Ameyde a asteptat confirmarea politei de la Euroins Romania. Avand in vedere ca aceasta confirmare nu venea, orice alt demers era blocat.

Ionut ne-a contactat si ne-a rugat sa il ajutam. Distanta, lipsa de punti de legatura, toate il impiedicau sa poata face ceva penrtu a iesi din aceasta situatie.

In termen de doua saptamani, am clarificat care era problema legata de neconfirmarea politei RCA, am identificat responsabilii de dosar, am intermediat transferul de acte pentru clarificare si am mijlocit,  prin mail si telefonic la Euroins Asigurari, rezultatul fiind transmiterea confirmarii politei RCA catre corespondentului Euroins din Austria, Van Ameyde. De acum, dosarul isi poate urma cursul firesc, iar masina va putea fi reparata in curand.

Call center, roboti sau mail-uri nu vor aduce iesirea din impas in timpul dorit de tine. Aportul unui broker in asemenea situatii este nepretuit.

Unde mai pui ca primesti consultanta la dauna GRATUIT daca inchei asigurarea prin intermediul nostru?